14/05/2012

Actualització de formularis d'instal·lacions elèctriques i gasos combustibles

Actualización de formularios de instalaciones eléctricas y gases combustibles

Al maig del 2012 s'han modificat els formularis d'instal·lacions elèctriques ELEC-1, Certificat instal·lació elèctrica de Baixa Tensió, Certificat instal·lació elèctrica de Baixa Tensió (fires),Boletin de Reconeixement d'instal·lació elèctrica de Baixa Tensió, així com els Certificats de gasos combustibles GC-IRG1, GC-IRG2 i GC-IRG3 en obra nova.

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Actualització formularis d'instal·lacions elèctriques


S'han modificat alguns dels formularis d'instal·lacions elèctriques d'alta i baixa tensió, ara en format pdf, facilitant d'aquesta manera l'emplenament de les dades. Els formularis són els següents:

•Model *AT. Sol·licitud
•Certificat d'instal·lació elèctrica de Baixa tensió
•Model *ELEC-1. Imprès instància (Baixa tensió)
•Model *ELEC-6 (Alta tensió. Instal·lació privada)

S'han eliminat i assimilat als de certificat i revisió d'instal·lació
Canvis en els formularis de gasos combustibles en obra nova


Els formularis *GC-*IRG1 Obra nova, *GC-*IRG2 Obra nova i *GC-*IRG3 Obra nova han estat eliminats perquè no aportaven informació específica respecte als ja existents d'instal·lació i revisió.

Per tant, per a fer els tràmits d'obra nova cal usar els impresos *GC-*IRG1, *GC-*IRG2 i *GC-*IRG3 de l'apartat “ Certificats d'instal·lació i revisió ”, que són els mateixos de sempre i que ara com ara no s'han modificat.

Major informació a la pàgina: www.gencat.cat/portal/site/oge

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat