16/11/2012

L'Ajuntament del Prat manté l'exempció de taxas per inici d'activitat en el 2013

El Ayuntamiento del Prat mantiene la exención de taxas por inicio de actividad en el 2013

També es mantenen per a 2013 totes les bonificacions existents en l'actualitat. Cal destacar, entre elles, l'exempció per a l'inici d'activitats per a l'any 2013 que ha beneficiat, des que van començar a aplicar-se l'exercici de 2009, a 415 contribuents.

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

També aprova bonificacions fiscals per a facilitar l'activitat econòmica a la ciutat

En Ple Municipa, l'Ajuntament del Prat de Llobregat va aprovar el text de les ordenances fiscals i els preus públics que ha de regir durant l'any 2013 en el municipi.

Per cinquè any consecutiu, les ordenances fiscals, emmarcades en un escenari de crisi econòmica, opten per la contenció amb l'objectiu de no incrementar l'esforç fiscal de la ciutadania i de les empreses del Prat.

Els principals impostos i taxes mantenen el tipus impositiu. És el cas de l'IBI urbà, l'IAE, l'impost de vehicles i la taxa de recollida de residus comercials.

Les figures fiscals que no es congelen tenen un increment del 2%, com és el cas de l'IBI especial del port i aeroport i la taxa de guals.

També es mantenen per a 2013 totes les bonificacions existents en l'actualitat. Cal destacar, entre elles, l'exempció per a l'inici d'activitats per a l'any 2013 que ha beneficiat, des que van començar a aplicar-se l'exercici de 2009, a 415 contribuents.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat