11/05/2020

NOTA INFORMATIVA DE L'AJUNTAMENT DEL PRAT DE LLOBREGAT PER A L'AUTORITZACIÓ DE TERRASSA

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp


AUTORITZACIÓN INSTAL·LACIÓ DE TERRASSA
 
Ordre SND/399/2020, de 9 de maig.

NOTA INFORMATIVA:

 
Condicions per a la reobertura de terrasses dels establiments d'hostaleria i restauració

1.- Es limita al cinquanta per cent de les taules permeses l'any immediatament anterior sobre la base de la corresponent llicència municipal. Haurà d'assegurar-se que es manté la deguda distància física d'almenys dos metres entre les taules o, en el seu cas, agrupacions de taules. 
 
2.- En el cas que l'establiment que hagi obtingut el permís de l'Ajuntament per a incrementar la superfície destinada a la terrassa, es podran incrementar el nombre de taules previst en l'apartat anterior, respectant, en tot cas, la proporció del cinquanta per cent entre taules i superfície disponible i duent a terme un increment proporcional de l'espai per als vianants en el mateix tram de la via pública en el qual se situï la terrassa.
 
3.- S'autoritzen les reunions a les terrasses dels establiments de fins a un màxim de deu persones per taula o agrupació de taules. La taula o agrupació de taules que s'utilitzin per a aquest fi, hauran de ser concordes al nombre de persones, permetent que es respectin la distància mínima de seguretat interpersonal.
 
Mesures d'higiene i/o prevenció

 1.-  Neteja i desinfecció de l'equipament de la terrassa, en particular taules, cadires, així com qualsevol altra superfície de contacte, entre un client i un altre.
 
 2.- Es prioritzarà la utilització de robes de taula d'un sol ús. En el cas que això no fos possible, ha d'evitar-se l'ús de la mateixa roba de taula o salvamanteles amb diferents clients, optant per materials i solucions que facilitin el seu canvi entre serveis i la seva rentada mecànica en cicles de rentada entre 60 i 90 graus centígrads.
 
3.-  S'haurà de posar a la disposició del públic dispensadors de gels hidroalcohòlics o desinfectants amb activitat viricida autoritzats i registrats pel Ministeri de Sanitat, en tot cas en l'entrada de l'establiment o local, que hauran d'estar sempre en condicions d'ús.
 
4.-  S'evitarà l'ús de cartes d'ús comú, optant per l'ús de dispositius electrònics propis, pissarres, cartells o altres mitjans similars.
 
 5.-  Els elements auxiliars del servei, com la vaixella, cristalleria, coberteria o roba de taula, entre altres, s'emmagatzemaran en recintes tancats i, si això no fos possible, lluny de zones de pas de clients i treballadors. S'eliminaran productes d'autoservei com a tovalloneres, palilleros, vinagreres, setrills, i altres utensilis similars, prioritzant monodosis d'un sol ús o el seu servei en altres formats sota petició del client.
 
6.-  L'ús dels lavabos  per clients, visitants o usuaris, la seva ocupació màxima serà d'una persona, excepte en aquells supòsits de persones que puguin requerir assistència, i en aquest cas també es permetrà la utilització pel seu acompanyant. Haurà de procedir-se a la neteja i desinfecció dels referits lavabos, com a mínim, sis vegades al dia.
 
7.- Es fomentarà el pagament amb targeta o altres mitjans que no suposin contacte físic entre dispositius, evitant, en la mesura que sigui possible, l'ús de diners en efectiu. Es netejarà i desinfectarà el datáfono després de cada ús, així com el TPV si l'empleat que l'utilitza no és sempre el mateix.
 
8.-S'haurà de disposar de papereres, si pot ser amb tapa i pedal, en els quals poder dipositar mocadors i qualsevol altre material d'un sol ús. Aquestes papereres hauran de ser netejades de manera freqüent, i almenys una vegada al dia.
 
Mesures d'higiene i/o de prevenció per al personal treballador. 
 

S'estarà al que es disposa en la la Ordre SND/399/2020, de 9 de maig, per a la flexibilització de determinades restriccions d'àmbit nacional, establertes després de la declaració de l'estat d'alarma en aplicació de la fase 1 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.
 
 
AUTORITZACIÖ INSTAL·LACIÓ DE TERRASSA
 
Ordre SND/399/2020, de 9 de maig
 
NOTA INFORMATIVA:

 
Condicions per a la reobertura de terrasses dels establiments d’hostaleria i restauració

1.- És limita al cinquanta per cent dels terrasses autoritzades l’any immediatament anterior sobre la base de la corresponent llicència municipal. S’haurà d’assegurar que és mantingui la deguda distància física del menys dos metres entre els taules o, en el seu cas, agrupacions de taules.
 
2.- En el cas que l’establiment que hagi obtingut el permís de l’Ajuntament per a incrementar la superfície destinada a la terrassa, és podrà incrementar el número de taules previst en l’apartat anterior, respectant, en tot cas, la proporció del cinquanta per cent entre taules i superfície disponible i en el mateix increment proporcional de l’espai de vianants en el mateix tram de la via pública en què s’situa la terrassa.
 
3.- S’autoritzen els reunions en els terrasses dels establiment de fins un màxim de deu personis per taula o agrupació de taules. La taula o agrupació de taules que s’utilitzin per aquesta finalitat, hauran d’anar en concordança al número de personis, que hauran de permetre que és respectin la distància mínima de seguretat interpersonal.

Mesuris d’higiene i/o prevenció

 1.-  Neteja i desinfecció de l’equipament de la terrassa, en particular, taules, cadires, així com qualsevol altra superfície de contacti, entre un client i altre.
 
 2.-  És prioritzarà la utilització d’estovalles  d’un sol ús. En el cas de què no fos possible, s’haurà d’evitar l’ús dels mateixes estovalles   amb els diferents clients, optant per materials i solucions que facilitin el seu canvi entri serveis i el seu rentat mecànic en cicles de rentat entre 60 i 90 graus centígrads.
 
3.- S’haurà de posar a disposició del púbic dispensadors de gels hidrolacòlits o desinfectants amb activitat viricida autoritzada i registrada pel Ministeri de Sanitat, en tot cas a l’entrada de l’establiment o local, que haurà de trobar-se sempre en condicions d’ús.
 
4.-  S’evitarà l’ús de cartes d’ús comú, optant per l’ús de dispositius electrònics propipí, pissarres, cartells o altres mitjans similars.
 
 5.-  Els elements auxiliars del servei, com la vaixella, cristalleria, coberteria o estovalles, entre altres, s’emmagatzemaran  en recintes tancats i, si això no és possible, llum de zona de pas de clients i treballadors. S’eliminessin productes d’autoservei com tovallons,  porta escuradents, vinagretes, setrills, i altres utensilis similars, prioritzen bufó dosi d’un sol ús o el seu servei en altres formats demanats pels clients.
 
6.- L’ús dels lavabos per client, visitant o usuari, la seva ocupació màxima serà d’una persona, exceptuant els supòsits de personis que puguin necessitar assistència, en aquest cas també és permetrà la utilització pel seu acompanyant. S’haurà de procedir a la neteja i desinfecció dels referits lavabos, com a mínim, sis vegades al dia.
 
7.-  És fomentarà el pagament amb targeta o altre mitjà que no suposi contacti físic entre dispositius, evitant, sempre que sigui possible, l’ús de diners en efectiu. És netejarà i desinfectarà el datàfon després de cada ús, així com el TPV si l’empleat que l’utilitza no sempre és el mateix.
 
8.- S’haurà de disposar de papereres, si és possible amb tapa i pedal, en el qual és podrà llençar mocadors i altre material d’un sol ús. Aquestes papereres hauran de ser netejades de forma freqüent, i al menys una vegada al dia.
 
Mesuris d’higiene i/o prevenció per al personal treballador.
 

S’estarà a l’establert en l'Ordre SND/399/2020, de 9 de maig, per a la flexibilització de determinades restriccions d'àmbit nacional, establertes després de la declaració de l'estat d'alarma en aplicació de la fase 1 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat. 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat