26/06/2018

OMEGA-3 comença la direcció facultativa del Nou Edifici Centri Municipal Vista Alegre per a l'Ajuntament de Castelldefels

OMEGA-3 empieza la dirección facultativa del Nuevo Edificio Centre Municipal Vista Alegre para l'Ajuntament de Castelldefels

Nostra ingenieria va realitzar els projectes d'execució d'instal·lacions d'electricitat de baixa tensió, veu i dades, tèrmiques i ventilació, i control d'accés a l'octubre del 2017 de la Fase 3 del "Centri Municipal de Vista Alegre"
El 25 de juny de 2018 es van iniciar les obres i el termini d'execució serà de 43 setmanes.

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El nou edifici tindrà diferents usos incloent un espai d'emmagatzematge per a entitats i grups de teatre en el soterrani, amb accés propi
 
El passat 25 de juny es va iniciar la construcció del Centre  Municipal Vista Alegre, un nou edifici en el solar del carrer Mansió, 31-33, per a acollir entitats i activitats per a adults i persones majors. Amb una superfície construïda de 1.008,78 m², el nou edifici quedarà adossat al mur de contenció de terres existent.
 
L'edifici constarà de planta baixa, dues plantes més i un soterrani.
 
La primera planta donarà accés al pati de les moreres on es troba la sala polivalent que se situa on abans estava situat el gimnàs de l'antiga escola Vista Alegre.
 
La segona planta donarà accés al nivell mitjançant escales i un ascensor fins a l'edifici ja rehabilitat del carrer Pep Ventura. En horari d'obertura, aquest ascensor en l'edifici permetrà accedir, a les persones amb mobilitat reduïda des de Mansió fins a la part superior de Pep Ventura.
 
El nou edifici de Mansió tindrà diferents usos incloent un espai d'emmagatzematge per a entitats i grups de teatre en el soterrani, amb accés propi.
 
Formarà part de la remodelació de l'Antiga Escola de Vista Alegre es configurarà com una nova poma d'equipaments amb tres edificis d'ús soci comunitari, una sala polivalent i dues pistes esportives.

Una de les característiques principals de les instal·lacions és la proposta d'una geotèrmia per a la climatització amb sòl radiant per a calefacció, instal·lació de plaques fotovoltaiques, enllumenat eficient energeticamente amb sensors de lluminositat i de presència per a la seva encesa, control d'accessos i instal·lació d'una coberta enjardinada.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat