04/11/2014

OMEGA-3 ha acabat la reforma de la instal·lació de calefacció de l'Escola Proa

OMEGA-3 ha terminado la reforma de la instalación de calefacción de la Escola Proa

La nostra ingenieria ha participat en els projectes d'execució, en la fase d'execució i la legalització de la reforma de la instal·lació de calefacció de l'ESCOLA PROA.
S'ha reformat la instal·lació de calefacció que consistia en una caldera obsoleta i amb un rendiment baix alimentada des d'un dipòsit de gasoil a un sistema amb calderes de condensació VAILLANT d'alta eficiència energètica de gas natural, radiadors RAYCO i un sistema de control domòtic LOXONE.

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Amb el nou sistema s'aconseguirà una alta eficiència energètica, amb un consum menor d'energia i menys emissions de CO₂ a l'atmosfera.

Amb el sistema de control permet disposar de dades de temperatura així com el nivell de diòxid de carboni (CO₂) de cadascuna de les aules en temps real.

La regulació de la temperatura es realitza independentment per a cadascun dels espais mitjançant una sonda de temperatura i de CO₂ que comanda a cada radiador obrint o cerrándo la clau segons les necessitats del moment. I tot es realitza des del mòbil a través d'internet.

Sala de calderes
20150303_132834_resized_2
20150303_132614_resized_1
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat