04/05/2020

Tornen les reformes en habitatges buits

Vuelven las reformas en viviendas vacías

Des de 4 de maig ja es pot tornar a realitzar obres i reformes en els habitatges, si bé encara amb restriccions, això sí. Ara com ara, es pot entrar a treballar en habitatges o locals sense habitants, així com en altres zones delimitades de l'edifici no habitades que compleixin amb alguna condicion.
 

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

1) Que es limiti la circulació de treballadors i materials per zones comunes no sectoritzades durant la jornada per a evitar contactes amb els veïns de l'immoble.

2) Que l'accés i sortida d'aquests locals, habitatges o zones només es produeixi a l'inici i la finalització de la jornada laboral.

3) Que els treballadors adoptin les mesures de prevenció i higiene enfront del COVID-19 indicades per les autoritats sanitàries.

Com exepción, només es podrà accedir a zones no sectoritzades de l'edifici per a la realització d'accions puntuals de connexió amb les xarxes de serveis de l'immoble que siguin necessàries per a escometre les obres.

Tot això ve en l'últim BOE-A-2020-4790.
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat